•  

  Mechelbaan 150

  2861 OLV Waver

 •  

  015/75.56.63

  peterjacobs@portima.be

Zakelijk

Uw behoeften

Door de uitoefening van uw activiteit kunt u uw gebruikelijke klanten of partners, of zelfs derden, schade toebrengen. Als u aansprakelijk wordt gesteld, dan riskeert u de factuur te moeten betalen en komt ook de toekomst van uw bedrijf in het gedrang. Een aansprakelijkheidsverzekering (BA) is dan ook een noodzakelijke investering. Wij stellen u de BA Uitbating voor.

 

De dekkingen

Dekking van

 • zaakschade
 • letselschade
 • onstoffelijke schade veroorzaakt aan derden tijdens de uitoefening van uw activiteit.

Voor ondernemingen met maximum 5 werknemers is de tarifering forfaitair: de premie wordt op voorhand vastgelegd op basis van het aantal tewerkgestelde personen en wordt niet geregulariseerd op het einde van de periode.

 

 

Bovendien:

 

In sommige gevallen, is de dekking BA na levering absoluut noodzakelijk.

Oordeel zelf!

Indien u de uitbater bent van een plaats die voor het publiek toegankelijk is (bijvoorbeeld een restaurant) bent u wettelijk verplicht een verzekering objectieve aansprakelijkheid te sluiten.

Afhankelijk van uw activiteit zult u misschien bepaalde bijkomende dekkingen «op maat» nodig hebben. Uw verzekeringsmakelaar vertelt u er meer over.

 

Wilt u er meer over weten?

 

 Uw verzekeringsadviseur ZAKENKANTOOR JACOBS stelt zijn ervaring graag tot uw dienst voor gepersonaliseerd advies. Aarzel niet om uw vragen te stellen of kom gerust langs voor een gesprek!

 

Onze deur staat voor u open.

Ma tem Do
9-12u / 14-18u

Vrijdag
9-12u

Zaterdag*
10-12u

*Tijdens de zomermaanden juli en augustus, is het kantoor op gesloten op zaterdag

Peter Jacobs

Zaakvoerder

Spreek met een professional Uw dossier is onze business

Toekomst

Verzeker je toekomst. Wij bieden de beste oplossingen om je toekomst voor jou en je gezin veilig te stellen. Kom langs voor een persoonlijk gesprek!

Financiële oplossingen

Wij geven in een persoonlijk gesprek advies voor de beste financiële oplossingen voor uw plannen.

Strategie

Keuzes maken in verzekeringen is niet altijd even evident. Selecteren op risico’s, of op budget? Zakenkantoor Jacobs helpt u graag verder met deze strategische keuzes.