•  

    Mechelbaan 150

    2861 OLV Waver

  •  

    015/75.56.63

    peterjacobs@portima.be

Zakelijk

Voortaan bieden wij u LeasePlan Easy aan, de gemakkelijkste autoleasing formule op maat van KMO’s, vrije beroepen en zelfstandigen. LeasePlan Easy maakt, zoals de naam het doet vermoeden, het beheer van uw wagens makkelijker. Afschrijvingen, brandstof, verzekering, onderhoud, bandenwissels, ..., al deze kosten worden gebundeld in één maandelijkse factuur. Zo kunt u de kost van uw wagenpark makkelijk budgetteren en komt u nooit voor verrassingen te staan. LeasePlan Easy is een full service pakket. 

U laat uw wagenparkbeheer over aan een specialist en kan u concentreren op de belangrijke zaken binnen uw bedrijf. Daarnaast biedt een operationele leaseformule ook fiscale voordelen, wat natuurlijk niet onbelangrijk is. 

Wenst u meer informatie of zoekt u een LeasePlan Easy formule op maat? Kom dan gerust even langs! Wenst u reeds een offerte op maat, klik dan op de LeasePlan banner. 

 

Onze deur staat voor u open.

Ma tem Do
9-12u / 14-18u

Vrijdag
9-12u

Zaterdag*
10-12u

*Tijdens de zomermaanden juli en augustus, is het kantoor op gesloten op zaterdag

Peter Jacobs

Zaakvoerder

Spreek met een professional Uw dossier is onze business

Toekomst

Verzeker je toekomst. Wij bieden de beste oplossingen om je toekomst voor jou en je gezin veilig te stellen. Kom langs voor een persoonlijk gesprek!

Financiële oplossingen

Wij geven in een persoonlijk gesprek advies voor de beste financiële oplossingen voor uw plannen.

Strategie

Keuzes maken in verzekeringen is niet altijd even evident. Selecteren op risico’s, of op budget? Zakenkantoor Jacobs helpt u graag verder met deze strategische keuzes.