•  

    Mechelbaan 150

    2861 OLV Waver

  •  

    015/75.56.63

    peterjacobs@portima.be

Privé

Woonkrediet

De aankoop van een huis, een nieuwbouw of ingrijpende verbouwingswerken kosten een pak geld. Dit alles financieren met eigen middelen is niet altijd mogelijk en fiscaal zeker niet interessant. Om die reden zal U wellicht een woonkrediet aangaan bij uw bank. Het woonkrediet is uitsluitend bestemd voor het verwerven of behouden van een onroerend goed. Een woonkrediet kan eveneens aangewend worden voor de financiering van successierechten die U verschuldigd bent op onroerende goederen.

Zakenkantoor Jos Jacobs biedt U een waaier van formules die nauw aansluiten bij uw behoefte. Uw woonkrediet dient zich namelijk aan te passen aan uw wensen en mogelijkheden en niet omgekeerd, m.a.w. wij gaan voor u de markt analyseren en vergelijken.

Bovendien bent U bij ons ook steeds aan het juiste adres voor al uw verzekeringen die steeds in één adem met een woonkrediet worden vernoemd. Zowel wat betreft uw brandverzekering als uw schuldsaldoverzekeringen zit U goed bij ons voor de beste verzekering aan de beste voorwaarden!!

 

 Kortom, elke vraag in verband met kopen, bouwen of verbouwen is een geldige reden om eens bij ons langs te komen.

 

Onze deur staat voor u open.

Ma tem Do
9-12u / 14-18u

Vrijdag
9-12u

Zaterdag*
10-12u

*Tijdens de zomermaanden juli en augustus, is het kantoor op gesloten op zaterdag

Peter Jacobs

Zaakvoerder

Spreek met een professional Uw dossier is onze business

Toekomst

Verzeker je toekomst. Wij bieden de beste oplossingen om je toekomst voor jou en je gezin veilig te stellen. Kom langs voor een persoonlijk gesprek!

Financiële oplossingen

Wij geven in een persoonlijk gesprek advies voor de beste financiële oplossingen voor uw plannen.

Strategie

Keuzes maken in verzekeringen is niet altijd even evident. Selecteren op risico’s, of op budget? Zakenkantoor Jacobs helpt u graag verder met deze strategische keuzes.